HOME COLLECTIE PERIDA HERSTOFFERING

particulieren-projecten-hotels-restaurants
banken-eetkamerstoelen-(relax)fauteuils
bedachterwanden-plafonds-raambekleding
luxe kussens

Wilt u uw Perida meubelstuk een tweede leven geven? Zoek dan niet verder dan de stoffeerfabriek van Perida Design! Als de experts op het gebied van stoffering en herstoffering hebben wij meer dan een eeuw ervaring in het vak. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het herstofferen van niet alleen Perida meubels, maar ook andere merken.
Wij bieden u niet alleen de hoogste kwaliteit, maar ook een gerust hart. Wij geven namelijk maar liefst 5 jaar garantie op ons werk.

Of u nu duizend restaurantstoelen of een enkele bank wilt laten herstofferen, bij ons is uw waardevolle bezit in goede handen.
Door te kiezen voor een herstoffering bespaart u geld, tot wel 20% ten opzichte van de aankoop van een nieuw meubelstuk. Bovendien draagt u bij aan een duurzamer milieu door het hergebruiken van materialen.
Wij bieden een breed scala aan bekledingsopties, waaronder leer, Alcantara en stof. In onze showroom hebben we een uitgebreide collectie stoffen van internationale huizen, zodat u altijd iets vindt wat perfect bij uw stijl en smaak past.

Merken die Perida in het verleden al onder handen heeft gehad zijn o.a:

Artifort, B+B Italia, Baan, Bench, Cassina, Cor, De Sede, Durlet, Fendi, Flexform, Gelderland, Georgetti, Jori, Knoll, Label, Leolux, Linge Roset, Linteloo, Machalke, Minotti, Montis, Poltrona Frau, Rolf Benz, Vitra, Wittmann en uiteraard Perida

Andere op onze website voorkomende product- of bedrijfsnamen kunnen geregistreerde merken zijn van hun betreffende eigenaren en zijn onderworpen aan het van toepassing zijnde merken- of auteursrecht.

PROFESSIONELE      HERSTOFFERING

Herstoffering offerte/ prijsopgave aanvragen:
Stuur ons per email foto's van uw bank of stoel en vermeldt
(indien bekend)

- Uw Naam
- Uw woonplaats
- Merk/Modelnaam
- Datum Aanschaf
- Aantal stoelen/banken (zo mogelijk breedte maten)
- U vraagt herstoffering in Leer of Stof of Alcantara

U krijgt van ons binnen 3 werkdagen geheel vrijblijvend een richtprijs.
- Stuur uw aanvraag per mail: info@perida.nl