HOME OVER ONS CONTACT RAANHUIS-HOFSTEDE HERSTOFFERING

Stoffeerfabriek.nl herstofferen Raanhuis-Hofstede

PROFESSIONELE HERSTOFFERING
particulieren-projecten-hotels-restaurants

banken-eetkamerstoelen-(relax)fauteuils
bedachterwanden-plafonds-raambekleding
luxe caravankussens-luxe bootkussens

De Stoffeerfabriek is een afdeling van Perida. Wij zijn al meer dan 113 jaar gespecialiseerd in stoffering. Wij hebben ervaring met de herstoffering van Hofstede banken en fauteuils. Het is bekend dat dit merk nooit heeft bezuinigd op kwaliteit. Daarom geven wij met een gerust hart 5 jaar garantie op ons werk. Stuur een foto van het Hofstede model naar info@perida.nl en u krijgt binnen 2 dagen vrijblijvend een prijsopgave voor herstoffering.

Bij een herstoffering bespaart u geld (+/- 30% ten opzichte van nieuw) en door hergebruik van materialen bent u ook nog eens milieuvriendelijk bezig. Bovendien geven de nieuwe koud-schuimen een veel beter comfort terwijl de naaitechnieken zijn gemoderniseerd. Wij bekleden uw meubels naar keuze met Leer, Alcantara of stof. Alle stoffen van internationale huizen kunt u bij ons vinden.

Merken die Perida in het verleden al onder handen heeft gehad zijn o.a:

Artifort, B+B Italia, Baan, Bench, Cassina, Cor, De Sede, Durlet, Fendi, Flexform, Gelderland, Georgetti, Harvink, Hofstede, Jori, Knoll, Koekoek, Label, Leolux, Linge Roset, Linteloo, van Maanen, Machalke, Minotti, Montis, Poltrona Frau, Raanhuis, Rolf Benz, Schuitema, Vitra, Wittmann en uiteraard Perida

Andere op onze website voorkomende product- of bedrijfsnamen kunnen geregistreerde merken zijn van hun betreffende eigenaren en zijn onderworpen aan het van toepassing zijnde merken- of auteursrecht.

PROFESSIONELE      HERSTOFFERING

Herstoffering offerte/ prijsopgave aanvragen. Stuur ons per email foto's van uw bank of stoel en vermeldt:
- Uw Naam
- Uw woonplaats
- Merk/Modelnaam
- Datum Aanschaf
- Aantal stoelen/banken (zo mogelijk breedte maten)
- Prijsklasse
- U vraagt herstoffering in Leer of Stof of Alcantara

U krijgt van ons binnen 2 werkdagen geheel vrijblijvend een richtprijs.    info@perida.nl