HOME OVER ONS CONTACT CASSINA HERSTOFFERING

Stoffeerfabriek.nl herstoffeert modellen van Cassina

PROFESSIONELE HERSTOFFERING
particulieren-projecten-hotels-restaurants

banken-eetkamerstoelen-(relax)fauteuils
bedachterwanden-plafonds-raambekleding
luxe caravankussens-luxe bootkussens

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner om uw Cassina bank of fauteuil te herstofferen?
De Stoffeerfabriek van Perida heeft al meer dan 100 jaar ervaring in stoffering en herstoffering en staat garant voor kwaliteit.
Wij weten als geen ander dat Cassina bekend staat om de hoogwaardige kwaliteit van hun meubels. Een van hun bekendste modellen, de "Maralunga", is een designklassieker die voor veel geld in de Vintage markt wordt aangeboden. Daarom geven wij met een gerust hart maar liefst 5 jaar garantie op ons werk. Stuur een foto van uw Cassina model naar info@perida.nl en u ontvangt binnen 2 dagen een vrijblijvende prijsopgave voor de herstoffering.
Door te kiezen voor een herstoffering bespaart u niet alleen geld - tot wel 20% ten opzichte van de aankoop van een nieuw meubelstuk - maar bent u ook nog eens milieuvriendelijk bezig door het hergebruiken van materialen.
Wij bieden u een ruime keuze aan bekledingsopties, waaronder leer, Alcantara en stof. Bij ons vindt u stoffen van internationale huizen, zodat u altijd iets vindt dat perfect bij uw stijl en smaak past.
Bovendien zorgen de nieuwe koud-schuimen voor een veel beter comfort en zijn onze naaitechnieken gemoderniseerd. Kortom, kies voor de Stoffeerfabriek van Perida en geef uw Cassina een nieuw leven!

Merken die Perida in het verleden al onder handen heeft gehad zijn o.a:

Artifort, B+B Italia, Bench, Cassina, Cor, De Sede, Durlet, Fendi, Flexform, Gelderland, Georgetti, Jori, Knoll, Label, Leolux, Linge Roset, Linteloo, Machalke, Minotti, Montis, Poltrona Frau, Rolf Benz, Vitra, Wittmann en uiteraard Perida

Andere op onze website voorkomende product- of bedrijfsnamen kunnen geregistreerde merken zijn van hun betreffende eigenaren en zijn onderworpen aan het van toepassing zijnde merken- of auteursrecht.

PROFESSIONELE      HERSTOFFERING

Herstoffering offerte/ prijsopgave aanvragen. Stuur ons per email foto's van uw bank of stoel en vermeldt:
- Uw Naam
- Uw woonplaats
- Merk/Modelnaam
- Datum Aanschaf
- Aantal stoelen/banken (zo mogelijk breedte maten)
- Prijsklasse
- U vraagt herstoffering in Leer of Stof of Alcantara

U krijgt van ons binnen 2 werkdagen geheel vrijblijvend een richtprijs.    info@perida.nl